top of page

Hi, ik ben Dantiëlle

Ik sta ook wel bekend als een eigenwijze, creatieve en leergierige ADHD'er,

die ook nog eens verslaafd is aan chocola. Daar mag je me voor wakker maken! 

 

Samen met mijn vriend wonen wij in een heel leuk hoekhuisje Rotterdam. Samen zijn wij vaak buiten te vinden, heerlijk de natuur in. Of ben ik cozy op de bank bezig met borduren, tekenen of schilderen.

Sinds 2023 ben ik afgestudeerd als beeldend vaktherapeut binnen de antroposofische gezondheidzorg. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp van executieve functies. Een mond vol nette woorden, maar dit zijn de (cognitieve) functies die zorgen voor ons menselijke (onbewuste) gedrag. 

Mijn interesse voor "het onbekende" was er al vanaf jongs af aan. Een echte lezer was totaal ik niet. Ik vond lezen echt stom. maar als het om een informatief boek of een (kinder)encyclopedie ging... Tja, dan was die de volgende dag of week uit.

Als een rasechte Tweeling houd ik van het opdoen van nieuwe kennis en heb ik een ruime interesses in o.a. de natuur, natuurwetenschap, geschiedenis, occultisme en hekserij. 

Mijn liefde en passie voor de tarot is begonnen toen ik 20 werd en

in een snel vaart heb ik de betekenissen en de achtergrond van de tarot eigen gemaakt. Sinds 2021 geef ik uitgebreide uitgeschreven lezingen en geef ik mijn tarotliefde graag door in persoonlijke tarotleggingen. 

Het leggen van tarotkaarten biedt een stuk selfcare en zelfbewustzijn. Een tarotlezing is een puur reflectiemoment voor jezelf.

En laat reflecteren mijn specialiteit zijn! 

Ik zie de tarot als een prachtig hulpmiddel. De 78 kaarten laten je inzien wat jij innerlijk al lang weet. Alleen soms heb je een extra duwtje in de rug nodig om de goede richting op te gaan. De kaarten visualiseren jouw binnenwereld en maakt zichtbaar wat jouw gevoelens, behoeftes en begeerten zijn. Daarbij horen ook de mindere donkere kanten, die we liefdevol dienen te belichten.   

Met mijn skills als therapeut en de prachtige kaarten zet ik jou in het zonnetje met haar prachtige schaduwen! 

 

DMZ_3864_edited.jpg

About
Solfylte Hjorte 

Solfylte Hjorte is een combinatie van Noors met een Hollandse vervoeging. Solfylte Hjorte betekent "zonnig hert" en is een bode aan Sól, 

de Noordse zonnegodin en het edelhert, mijn krachtdier.

 

Mijn favoriete tarotkaarten zijn dan ook niet voor niets,  

de 8 van munten en De Zon.

De 8 van munten staat voor mij in het teken van vakmanschap en co creatie 

op een gerichte manier benutten en inzetten. Voeg daarbij de warme

eigenschappen van de Zon toe en je hebt de tarot beschrijving van Solfylte Hjorte. 

Mijn doel is om jou met warmte te ontvangen en je verder te laten stralen. 

Wil je meer weten over mijn aanbod, de tarot of krachtdieren?

Neem dan contact in de chat! 

Leuk om je te ontmoeten! 

WhatsApp Image 2022-04-15 at 14.50.43.jpeg
bottom of page